معلوم شد از اونم دزدی کردن؛ از چه کسی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۳ #77041920

سلام وقتتون بخیر
بنده یه گوشی موبایل فروختم یه یه شخصی که نمی دونم کیه و مدرکی ازش ندارم انتقال مالکیت دادم ولی فعال سازیش نکرد و باز اومد رو سیم کارت من الان با همون گوشی فیشینگ انجام دادن و چند جرم مکرر دیگه که تنها سر نخشون همین گوشی بوده، و حالا هر روز به یه جرم متهم میشم . جالب اینجاس که بابت گوشیه یه مبلغی برام با همراه بانک انتقال دادن و ۳ روز بعدشم جلو حسابم بسته شد. خودم شکایت کردم از صاحب حسابی که پول از حسابش ریختن به حساب من ولی معلوم شد از اونم دزدی کردن الان واقعا اصلا نمی دونم باید از کی شکایت کنم دانشجو معلمم و بشدت اوضاع نامناسبی دارم لطفا راهنماییم کنید از لطفتون بی نهایت ممنونم.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام روز بخیر ... در پاسخ به وضعیت اسفباری که برای خودتون پیش آوردین ...باید بدونیم که چرا شما موبایل تون رو با سیم کارت فروختین ؟؟ و مجدد پس گرفتین ؟؟ این فروش سیم کارت و گوشی اصلا عرف نیست و خیلی ندار اتفاق می افته .... ضمنا کسی رو که نمیشناسین چطور گوشی و سیم کارت رو بهش دادین ؟؟ اون هم بدون پرداخت مبلغ .... این مساله یکم عجیبه