میخواد که توافق نامه رو که دستی تنظیم شده نه توی دفتر اسناد رسمی، باطل کنه و خونه رو بزاره واسه فروش آیا میشه و راهی داره؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۴۸ #77038118

شخصی زمینی از ازث پدری رسیده به پدرش۳۴۰ متر

ارث تمام اعضای خانواده داده شده از جمله مادر بزرگش که ۲۰۰ متر زمین برده
تمام کاراش کامل تموم شده شورا هم تایید کرده
ترک دعوا هم داده شده.

ولی یه مشکلی هست:
از طرف دیگر عموی این شخص یه توافق نامه نوشته که تا مادربزرش زنده هست از سه دانگ خونه استفاده کنه، شش دانگ خونه به نام این شخص هست نه مادربزرگ.

اما الان بیشتر از یکساله که این مادربزرگ توی اون خونه نیست، محجور شده و همین عمو، شده قیم اون.
و اینکه این عمو دوباره تازه رفته یه شکایت نوشته که نمیتونن تقسیم کنن
الان میخواد که توافق نامه رو که دستی تنظیم شده نه توی دفتر اسناد رسمی، باطل کنه و خونه رو بزاره واسه فروش.

آیا میشه و راهی داره؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر حق انتفاع مادر بزرگ قبل از توافق بر تقسیم بوده، حق بر هم زدن این تقسیم را دارد.

اصل بر اعتبار تقسیم نامه عادی ست.

با سلام
تقسیم نامه معتبر است و به نظر قابل ابطال نیست

بادرودوسلام تقسیم نامه معتبرو نافذ می باشد.

تقسیم نامه معتبر است و محجوریت بعدی مادربزرگ خللی به آن وارد نمی‌کند.

سلام تقسیم نامه معتبر است

تقسیم نامه معتبر و لازم الاجراست.