آیا امکان استرداد طلاهایی را که بنده جهت استفاده خانومم در منزل و زندگی مشترک خریده بودم وجود دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۵۵ #77017760

سلام و عرض ادب
خانوم بنده حدود نه ماه پیش فاکتور طلاهایی که براشون خریده بودم رو طی دوسال زندگی و عقد ، از من خواست که از منزل پدری بیارم خونه خودمون ، بنده هم همه ی فاکتورها رو که به اسم بنده بعنوان خریدار بود آوردم تحویل خانوم دادم بعدش خانومم طلاها رو کلا برده بود تحویل بانک کارگشایی داده بود که بقول خودش در امنیت باشه حدود شش ماه پیش خانومم منزل رو ترک و مهریه رو به اجرا گذاشته و الان یک چهارم حقوق و سهام بنده را گرفته و ماشینم را به مزایده گذاشته و منزل مسکونی را نیز از طریق اجرای ثبت توقیف کرده ، بنده صورتحساب بانکی دو ساله رو از بانک گرفتم و به طلا فروشها مراجعه و مبالغ مشخص شده توسط طلا فروشها روی صورتحساب بابت خرید طلا توسط بنده تایید گردید ، الان میتوانم با این صورتحساب و مبالغ تاییدی توسط طلا فروشان و استناد به درخواست استعلام از بانک کارگشایی، که تا الان مطمئنا طلاها رو از بانک هم برداشته دادخواست استرداد طلاها رو بدم چون فاکتور طلاها رو هم خانوم با خودش برده منتها دربایگانی بانک کارگشایی وزن و مشخصات طلاها صدر صد وجود دارد، آیا امکان استرداد طلاهایی را که بنده جهت استفاده خانومم در منزل و زندگی مشترک خریده بودم وجود دارد؟ یا مدارک دیگری نیاز هست ؟
با تشکر از وکلای محترم و مجرب و کاردان بنیاد وکلا

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت اصل طلاها هبه قابل رجوع است

باسلام و درود چنانچه طلاها موجود باشد هبه قابل رجوع خواهد بود.

صرفا در صورت موجود بودن طلاها امکان استرداد می باشد

صرفا زمانی هبه قابل رجوع هست و طلاها در این مورد قابل استرداد ک عین آنها موجود باشد و مثلا اتلاف و فروخته نشده باشد در غیب اینصورت رجوع از هبه منتفیست

سلام.خرید طلا توسط زوج برای زوجه هبه محسوب می‌شود در صورتی که طلاها همچنان نزد خانوم باشد شما میتوانید تحت عنوان رجوع از هبه آنها را استرداد کنید ولی درصورتی که طلاها فروخته شده باشند امکان استرداد وجود ندارد.

در صورت وجود طلاها ،هبه قابل رجوع است

با سلام با ارائه فاکتور ورسید صورتحساب ها و موجود بون طلاها امکان رجوع از هبه وجود دارد