اگه نتونم به دلایلی شرکت کنم، امکان داره مقدار نفقه کمتر بشه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۲۹ #76970095

سلام،
پدرم برای رای غیابی نفقه بنده، درخواست واخواهی زده، آیا لازمه که حتما در این جلسه شرکت کنم؟ اگه نتونم به دلایلی شرکت کنم، امکان داره مقدار نفقه کمتر بشه؟ آیا پدرم میتونه در این جلسه حضدر پیدا نکنه؟
ممنونم

مشاوره حقوقی نفقه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

لازم نیست ولی بهتر است شرکت کنید تا اگر مسایلی مطرح شد پاسخ دهید و حقوقتان ضایع نشود

اعتراض پدرت از طرف شما وجاهت قانونی نداره و هیچ سمتی در پرونده نداشته اعتراض بدهد شما باید شخصا شرکت می کردید
ولی مبلغ نفقه کم نمی شود وهمان ۳۰۰ هزار است

باسلام
میزان نفقه توسط کارشناس تعیین میگردد ، باید خودتون حضور داشته باشید یا وکیل بگیرید

سلام و درود، توصیه می گردد در جلسه حضور یافته و از خود دفاع کنید؛ نفقه براساس نظر کارشناس تعیین می گردد، آرزوی بهروزی.

در صورت شرکت نکردن قاضی بر اساس نظر کارشناس نسبت به تعیین نفقه اقدام به صدور رای خواهد نمود

خیر عدم حضورمانع رسیدگی نیست .میزان نفقه امرکارشناسی است.وحتما شرکت نکردن شما به معنای محکومیت نیست.ولی بهتراست برای تقویت موضع دفاعی ازحق خود حضورپیداکنید

با سلام، میزان نفقه با نظر کارشناس تعیین می گردد، منتها در صورت عدم حضور ممکن است دادگاه با دلایلی از طرف ایشان مواجه گردد که نیاز به تایید یا رد شما داشته باشد و در حق شما موثر باشد