با توجه به اشتباه قاضی که آنها را نیز طرف دعوی قرار داده درخواست تجدید نظر میگردد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۷ #76965574

دادخواستی در محاسبه سوابق حق التدریس در ایام تابستان برای دبیر حق التدریس با طرفیت آموزش و پرورش به دیوان اداری داده شده که در مراحل بدوی رد و مورد رسیدگی قرار نگرفت زیرا که قاضی عنوان نموده است غیر از آموزش و پرورش شما بایستی دعوی دیگری تامین اجتماعی را اعلام می نمودید در صورتیکه در وصول بیمه خواهان صندوق بازنشستگی م باشد که خواهان در دادخواست بدان اشاره ننموده است.
۱-دادخواست مجدد با دادخواست مشابه که خوانده آموزش و پرورش و صندوق بازنشستگی باشد بایستی تنظیم گردد؟
۲- با توجه به اشتباه قاضی که آموزش و پرورش و تامین اجتماعی را نیز طرف دعوی قرار داده درخواست تجدید نظر گردد؟
۳- راه حل دیگری می باشد؟

مشاوره حقوقی تامین اجتماعی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دادخواست خود را دوباره ارائه دهید

مجددا دادخواست خود را ارائه بدهید.

شرایط شکلی لحاظ نشده مجدد دادخواست دهید

قاضی به دلیل عدم رعایت شرایط شکلید ادخواست رد دعوا صادر کرده لذا باید مجددا دادخواست جدید طرح کنید