تامین خواسته جهت استرداد جهیزیه صادر شده به چه معناست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۸ #76943184

وقت بخیر؛ برای استرداد جهیزیه تامین خواسته داده بودم ضمن دادخواستم، الان قرار تامین خواسته صادر شده از اموال زوج ، الان باید چکار کنم ؟ حکمی برای استرداد جهیزیه جداگانه صادر میشه ؟ یا با همین قرار میتونم برای وسایل و بیارم ؟؟؟ ممنون

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر به استناد قرار صادره صرفا اموالرا می توانید توقیف نمایید و منتظر صدور رای اصلی شود تا بتوانید اموال را مسترد کنید

سلام
به این معنا میباشید که شما در صورتیکه به پیروزی در پرونده اطمینان دارید،آینده نگری کرده و مالی را از طرف دعوای خود معرفی و توقیف نمایید.

تامین خواسته یعنی اموال تحویل امین داده شودطرف چند روز دیگه .
وقت رسیدگی بابت جهیزیه بعدا هست تا حکم استردادجهیزیه صادرشود

سلام، تامین خواسته در جهت حفظ منافع شما از اموال زوج صورت گرفته و چنانچه شما به خواسته خودت در دادخواست استرداد جهیزیه رسیدی تامین خواسته ملغی می‌شود

با سلام ووقت بخیر
وقت رسیدگی و رای دادگاه جهیزیه جداگانه می باشد و ارتباطی به تامین خواسته ندارد و تامین خواسته یعنی یک مالی را شما ازهمسرتون تامین کنید که درصورت موفقیت دربرونده استردادجهیزیه و عدم دسترسی به جهیزیه اموال ایشان به نفع شما ضبط شود /