اگر شکایت کنم خودم مقصر شناخته میشم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۹ #76909893

با سلام
درگذشته با شخصی ارتباط داشتم که به دلیل جهالت خودم تصاویر لخت ازم داره.. و وقتی متاهل شدم باز هم ارتباطشو از سر گرفته.. و منو تهدید کرده که عکس و فیلمهاتو برای همسرت میفرستم.. من چکار کنم؟ اگر شکایت کنم خودم مقصر شناخته میشم؟ ایا چیزی به نفع من اثبات میشه؟
چه راهی جلوم هست؟
من واقعا به ددرگاه خدا توبه کردم و نمیخوام زندگی الانم قربانی خطا و اشتباه گذشتم بشه

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر.
شما میتونید به استناد پیام های ایشان،شهادت دوست یا شخصی مطلع و... اقدام به طرح شکایت تهدید علیه شخص کنید.
حتی منتشر کردن تصاویر مستجهن نیز خود به تنهایی جرم دیگری است.
در خصوص خود شما،بنظر من جای نگرانی از لحاظ قانونی نیست و رابطه نامشروع و... با چند عکس ثابت نخواهد شد.اما از لحاظ آبرویی بحثی غیرحقوقی هست و نیازمند مدیریت خودتان.
موفق باشید

با سلام می توانید تحت عنوان تهدید شکایت نمایید ولیکن بهتر است از طریق مشاوره همین سایت با یک وکیل صحبت نمایید

تحت عنوان تهدید بدون بیان دقیق رابطه و جزییات شکایت خود را مطرح نمایید

تهدید به انتشار عکس و فیلم خصوصی دیگران به موجب مواد ۷۴۴ و ۷۴۵ قانون مجازات اسلامی و یا همان مواد ۱۶ و ۱۷ قانون جرایم رایانه ای، جرم محسوب شده است. به جرم تهدید شکوایه خود را به دادگاه تقدیم نمایید

با سلام.
شما بابت تهدید به انتشار عکس های خود اقدام کنید.
لزومی ندارد به دادن عکس ها از جانب خود اعتراف کنید. صرفا در شکوایه خود بنویسید که اقای X با داشتن یکسری عکس های نامناسب از بنده در پی برقراری رابطه نامشروع بوده و من را تهدید می کند.
نگران نباشید از بابت رسیدگی قضایی به شما آسیبی وارد نمی شود.
اگر اون اقا درب منزل شما آمد و حضورا تهدیدتان کرد، بلافاصله با پلیس تماس بگیرید و تا مامور انتظامی به خانه شما میرسد از آقا و تهدید هایی که انجام می دهد فیلم گرفته که در صورت ترک محل توسط ایشان بتوانید فیلم را به مامور نشان داده و صورت جلسه نمایید و ضمیمه شکوایه خود کنید.
در کل از تهدید ایشون نترسید و با شکایت، این سیکل معیوب باج گیری و تهدید از خود را ازبین ببرید.
همچنین می توانید از وکیل استفاده نمایید تا حضور شما در مراجع قضایی محدود به موارد ضروری شود.

یا ستار العیوب
اجبار کردن کسی به برقراری اینگونه روابط در حکم تجاوز می باشد و حکم بسیار سنگینی دارد لذا به جنابعالی توصیه می گردد ضمن با یک وکیل دلسوز واقعی وارد مشورت شوید و حساب شده عمل کنید.