تعمیر کولر گازی دو تیکه به عهده موجر یا مستاجر است؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۱۱,۰۷۷ #76906

با سلام
خانه ای دارم چهار سال و شش ماه از ساختش میگذرد،کولر دوتیکه گازی نو روی خانه سازنده مجتمع نصب کرده بود.در زمان خریدن ملک به مدت 6 ماه یک مستاجر در خانه زندگی کرد و پس از 6 ماه یک مستاجر دیگر 2 سال زندگی کرد،پس از 2 سال و 6 ماه این کولر را با هزینه شخصی خودم سرویس کامل کردم روشن و سالم به مستاجر بعدی تحویل دادم ایشان هم 2 سال در ملک من دارد زندگی می کند و یک ماه پیش قرارداد سال سوم را امضا کردیم، الان که یک ماه از قرارداد سال سومش میگذرد می گوید کولر گازش کم شده پوسیدگی دارد و هزینه تعمیرش به عهده مالک است،حالا من نمیدانم کولر گازی که کمتر از 5 سال از عمرش گذشته صحیح و سالم در حد نو سرویس شده تحویل دادم برای چه باید پوسیده شود؟ و هزینه تعمیرش به عهده کیست؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هزینه های که بخاطر استفاده نادرست به مورد اجاره وارد شده به عهده مستاجر می باشد

سلام و درود، هزینه های اساسی عین مستاجره با موجر می باشد و فرض اخیر نیز نمونه ی آن است؛ موفق باشید.

باتوجه به اینکه درقانون ذکرشده هزینه های کلی واساسی به عهده موجراست،بنابراین هزینه تعمیرکولرگازی باشماست،مگردراثراستفاده نادرست وهزینه های جزیی با مستاجراست،موفق باشید

با سلام
اگر تعمیر کلی باشد بعهده ی موجر، تعمیرات جزئی بعهده ی مستاجر

با عرض سلام
با توجه به اینکه مطابق قانون هزینه تعمیرات کلی و اساسی با موجر است.اصولا هزینه تعمیر کولر گازی بل شماست

با توجه به کلی و اساسی بودن هزینه ,به عهده مالک است.

با سلام
هزینه نگهداری و تعمیرات با شما است
اما نکته مهم این است آیا مستاجر مسبب پوسیدگی است؟ کولر گازی به راحتی در عرض پنج سال پوسیده نمی شود