لوازم یدکی داخل مغازه اجاره ای جز مستثنیات دین هست یا نه؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۵۴۰ #76897962

با سلام خدمت وکلای عزیز
همسر بنده دقیقا یک سال پیش بدون اجازه از خانه رفتن و با ریش سفیدی قرار شد که من در شهر ایشان یه مغازه و خانه بگیرم من یک مغازه به گرفتم و حدود ۳۰۰ ملیون لوازم یدکی از قبل که داشتم و مقداری هم که با یک نفر آراسته به صورت شفاهی شریک شدم زمانی که به همسرم گفتم کجا خانه بگیرم.برای من شرط گذاشتن حق طلاق، و ۳۰ سکه که من قبول نکردم،چند روز پیش به وسیله وکیل و ماموران انتظامی تنها سرمایه و دارای من که لوازم یدکی هستن که تنها وسیله کسب درآمد بودن را توقیف کردن.که باعث عسر حجر من میشوند و هیچگونه درآمدی دیگر ندارم ایا تنها درآمد من که این لوازم یدکی هستن جز مستثنیات دین حساب نمیشود،، اگر هست برای رفع توقیف و نرفتن در مزایده چکار کنم حکم صادره غیابی بوده در قبال ۶۰۰ سکه،،

مشاوره حقوقی مهریه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . قطعات یدکی موجود در مغازه از لحاظ قانونی جزو مستثنیات دین نمی‌باشد.ولی از نظر رویه بعضی از قاضی ها چنانچه بتونید مجابش کنید ممکن هست رای به مستثنیات بدهد و باید نسبت به حکم غیابی دادخواست واخواهی بدهید

سلام
اصولا منبع درآمد وکسب وکار شما نباید توقیف بشه و به فرض توقیف شما حق اعتراض خواهید داشت

درود بر شما، شما به عنوان وسیله ی امرار معاش به آن استناد کنید، با توجه به رویه ی متفاوت شعب، ممکن است در شعبه ی موردنظر و توسط قاضی محترم، جزو مستثنیات دین شناخته شود.

واخواهی نمایید ،احتمال زیاد جز مستثنیات دین محسوب می شود

دراین مورد دادکاهها رویه مختلفی دارند بعضیا وسایل داخل مغازه را برای کسب درآمد و امرار معاش می پذیرند ولی بعضیا نمی پذیرند لازم است درشهرخود از یک متخصص کمک بگیر

با درود..
در اینخصوص اجناس مغازه لوازم یدکی فروشی شما جزو مستثنیات دین تلقی نمی گردد و توقیف صورت گرفته نیز صحیح و قانونی بوده و اقدامی در اینخصوص متصور نمی باشد..

سلام
امکان دارد جز مستثنیات باشد امکان هم دارد قاضی قبول ننماید