درصورتی که زوج یک ماه قبل از دادخواست مهریه اموال خودر ا انتقال داده باشد اعسار ازوی پذیرفته می شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۳ #76891941

ما حدودا یک سال و نیمه در دوران عقد هستیم و سر خونه و زندگیمون نرفتیم، نصفی از اقلام جهیزیه م که فاکتورش به نام خودم هست رو همان زمانی که خریدیم (حدود پنج ماه پیش) از فروشگاه به منزل پدری زوج (با حضور چند نفر از اعضای خانواده زوج) انتقال دادیم بنده (زوجه) وکیل گرفتم و یک ماه قبل دادخواست مطالبه مهریه و نفقه (گذشته و جاری) و توقیف اموال و توقیف حقوق زوج را دادم، زمانی که پاسخ استعلام ها آمد متوجه شدیم که یک ماه قبل از دادخواست من به دادگاه محترم، زوج سند ماشینشون رو منتقل کردن و حساب بانکیشیون رو خالی کردن اظهارنامه ای جهت استرداد جهیزیه تنظیم و براشون ارسال شد، منتهی از عودت اقلام امتناع می کنند و آن ها را به جایی دیگر منتقل کردن که من (زوجه) خبر ندارم کجاست؟جلسه اول دادگاه تشکیل و اعسار من (زوجه) پذیرفته شد.۱.چه زمانی نوبت زوج است که به دادگاه فراخوانده شود مبنی بر اینکه باید هزینه دادرسی را بدهد؟
۲.در قبال امتناع در برابر عودت اقلام چه باید بکنیم؟۳.آیا با توجه به فروش اخیر خودرو و انتقال مبلغ ۵۰ میلیونی حساب بانکیشون ممکنه اعسار از پرداخت هزینه دادرسی ایشون رد بشه؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا هزینه دادرسی در آخرکار پس از صدورحکم قطعی وصدور اجراییه دریافت میشود
اما درخصوص جهیزیه درصورت امتناع زوج از است داد آنها شما باید باپیوست اظهارنامه و سیاهه اقلام دادخواست استردادجهیزیه مطرح نمایید بهرحال زوج مکلف به استرداد آنهاست و محل آنرا باید به دادگاه اعلام کند
اما درخصوص اعسار باتوجه به اینکه مبالغ زیادی داشته وبه نوعی از دسترس خارج کردن احتمالا اعسارشان رد شود مگر اینکه با ارائه دلایل و مدارک معتبر ثابت کنند که مبالغ رابابت بدهی دادند یا به نوعی آنرا از دست داده اند

با سلام
هزینه ی دادرسی در اخر کار از ایشان دریافت می گردد
و برای جهیزیه ام همسرتان باید به دادگاه اعلام کنند که وسایلی که دستشان امانت بوده است الان کجا است
ر با ارایه ی مدرک اموال منتقل شده احتمال دارد اعسار ایشان رد شود

وقتی وکیل دارید ، می بایست ازایشان بپرسید