قسط وام رو نمیده باید چکار کنیم؟

پرسیده شده
۳۰ پاسخ ۴۴۶ #76881827

زوج قصد وام ازدواج ((۱۵ میلیون بوده)) رو نمیده،به اسم خودش هست، ضامن ها هم یکی پدر من (زوجه) و یکی عموی من هست .
الان اختلاف افتاده بین من: زوجه و زوج
زوج هم میگه من قصد وام ازدواج رو نمیدم و بانک کلی اخطار داده به ضامن ها که جلوی حقوقتون رو مسدود میکنم ، قصد معوق ۳ تومن فعلا داره .
بانک هم زنگ زده به زوج که قصد رو بده ،گفته: من قصد رو نمیدم به من چه -
بانک برای ضمانت ۱۰ میلیون سفته از زوج گرفته .
بانک به بابام که ضامنه میگه کل وام رو تصفیه کنید تا سفته ها رو بهتون بدم !
سفته ها رو هم زوج امضا کرده هم ضامن که پدر منه .
آیا اگه وام رو تسویه کنیم
(زوج چیزی به اسمش نداره) بگه من چیزی ندارمکه بدم چی میشه ایا دادگاه مجبورش میشه که پول رو پرداخت کنه ؟
حکم جلبش رو میدن ؟
زوج نظامی ارتشی هست.
ممنون میشم راهنمایی کنید بابای منم بازنشسته است نداره ۱۲ میلیون وام رو بده .

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
پدر شما در هرصورت باید پرداخت و از بانک نامه جهت شکایت و اخذ مبلغ از طریق دادگاه شکایت اقدام نماید

بادرودوسلام ضامن پرداخت می نماید سپس به بدهکاراصلی مراجعه می نماید.

با سلام، پرداخت کنید و بعدبه ایشان رجوع کنید

ضامنین مسول پرداخت و پس از آن امکان رجوع به وام گیرنده را خواهند داشت

سلام و درود، بانک مربوطه در اینکه از زوج بگیرد و یا ضامنین، مختار بوده، لذا اگر ضامن پرداخت کرد آنگه می تواند به بدهکار اصلی از این بابت دریافت نماید که لازمه اش تقدیم دادخواست مطالبه وجه بوده، و، لکن چون زوج مالی ندارد باید به دادگاه دادخواست اعسار بدهد که زندان نرود و در صورت اثبات وصدور حکم اعسار، از حقوق وی اگر فرزند داشته باشد به میزان یک چهارم دریافت می گردد واگر فرزند نداشته باشد تا یک سوم می شوددریافت کرد

در صورت عدم پرداخت اقساط وام ضامن ها باید پرداخت کنند و بعدا دادخواست مطالبه به طرفیت زوج بدهند.

با احترام ابتدا ضامن پرداخت میکند پس از پرداخت می تواند از مدیون اصلی مطالبه کند.