زوجه با داشتن وکالت طلاق می تواند طلاق بگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۰ #76860278

با سلام
در پی مسائل و مشکلاتی که داشتیم با داشتند چندین پرونده و رضایت زوجه مهریه خود را در ثبت دریافت نمود و رسید دادند و وکالت طلاق نیز از زوج گرفته است از هر نوعی و با اختیار داور و وکیل
۱- آیا زوجه می تواند طلاق بگیرد؟
۲- در مشاوره طلاق توافقی زوج گفته همسرم را طلاق نمی دهم و به منزلمان برگردد
۳- چه نوع طلاقی می تواند بگیرد؟
و در چه زمانی؟
۴- در صورتی که طلاق خلع بگیرد آیا باید زوج را راضی کند؟
از نظر مالی یا هر چیز دیگر
چه مراحلی را باید زوجه بگذراند تا طلاق؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

با توجه به وکالت ماخوذی امکان تقاضای طلاق را دارند
درخصوص طلاق خلع نیز باید ضمن اثبات کراهت مال یا مبلغی را به عنوان فدیه به مرد ببخشند

پس از پایان مشاوره جهت طلاق توافقی و اخذگواهی عدم انصراف ازطلاق از بهزیستی ، زوجه باگرفتن وکیل دادگستری بابت طلاق اقدام نماید و نوع طلاق ، خلع است

باسلام با داشتن وکالت زوجه میتواند طلاق بگیرد. تا زمانی که وکالت برقرار و معتبر باشد گفته ایشان که طلاق نمیدهم موثر نخواهد بود. انتخاب نوع طلاق با زوجه است حسب مندرجات وکالت نامه.. و زمان آن بعد از صدور حکم از طرف دادگاه و گذشت مدت زمانهای اعتراض و فرجامخواهی و تجدیدنظرخواهی است. در طلاق خلع نیازی به جلب رضایت زوج نیست و طبق وکالتی که دارد میتواند اختیارات زوج را اعمال کند. بعد از مشاوره و گرفتن گواهی عدم انصراف از طلاق باید دادخواست طلاق توافقی در دفاتر خدمات قضایی ثبت و ادامه کار را در دادگاه خانواده تعقیب نماید.