رسیدگی به دادخواست جلب ثالث دردادگاه تجدیدنظر چطور است؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۴۹ #76839269

باسلام وخسته نباشید
اگر تجدیدنظر خواه به همراه دادخواست تجدید نظر خواهی دادخواست جلب ثالث را نیز در ارتباط با پرونده مطروحه جهت ارسال به دادگاه تجدید نظر تقدیم دادگاه بدوی نماید و دادگاه بدوی هر دو دادخواست را طی یک نامه به دادگاه تجدید نظر ارسال نماید ولی دادگاه تجدید نظر فقط قرار تایید رای دعوای اصلی دادگاه بدوی را بدون توجه به دادخواست جلب ثالث صادر نماید تکلیف چیست ، برای پی گیری دادخواست جلب ثالث چکار باید کرد

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دعوی جلب ثالث مفتوح می باشد.

با احترام دادگاه تجدیدنظر ملزم به اظهارنظر در خصوص دادخواست جلب ثالث است

دعوی جلب ثالث همچنان مفتوح است

درود بر شما .برای جلب ثالث باید تا پایان اولین جلسه دادرسی جهات و دلایل خود را اظهار کرده و ظرف سه روز پس از جلسه، دادخواست جلب را تقدیم کند چه دعوا در مرحله نخستین و یا تجدیدنظر باشد

به غیر از موارد استثنایی، جلب ثالث باید در دادگاه بدوی رسیدگی شود.

با درود..
طبق ماده ۱۳۵ قانون آیین دادرسی مدنی؛
" هر یک از اصحاب دعوا که جلب شخص ثالثی را لازم بداند، می تواند تا پایان جلسه اول دادرسی جهات و دلایل خود را اظهار کرده و ظرف سه روز پس از جلسه با تقدیم دادخواست از دادگاه درخواست جلب او را بنماید، چه دعوا در مرحله نخستین باشد یا تجدیدنظر.."
بنابر این در موضـوع مطـروحه؛ دادگاه تجدیدنظر بلیستی در خصوص دادخواست جلب ثالث اظهار نظر نماید و در صورت لزوم می تواتید موضـوع را به شعبه بدوی و یا تجدیدنظر یادآوری نمایید..

با سلام، طبق قانون دعوی جلب ثالث امکان مطرح شدند در مرحله تجدید نظر رو دارد