راهنمایی جهت شکایت درخصوص دستگاه لیزر خانگی

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۱۵ #76839

با سلام و وقت بخیر
بنده حدودا مهر سال 95 یه دستگاه لیزر خانگی رفع موهای زاید خریدم که پس از دو ماه استفاده دچار بیماری پوستی شدم ...به چندین پزشک مراجعه کردم تا تونستن بیماری رو تشخیص بدن...گفتن برای استرس و اضطراب هست..اما به محض قطع استفاده از دستگاه علایم بیماری از بین رفت و بهبود پیدا کردم...بعد از سه ماه عدم استفاده از دستگاه دوباره از دستگاه استفاده کردم و علایم بیماری عود کرد و در همون مناطقی که از دستگاه استفاده کرده بودم بیماری ایجاد شد...حالا میخاستم ببینم میتونم از شرکتی که وارد کننده د ستگاه هست شکایت کنم؟ شرکت تولید کننده دستگاه یه شرکت آمریکایی هست...ولی یه شرکت داخلی که وارد کننده است گارانتی تعویض دستگاه رو میده من هم با گارانتی شرکت خریده بودم...من چجوری میتونم هزینه دستگاه رو پس بگیرم ؟
1-ایا شکایت بنده فایده ای داره؟
2-هزینه های من رو پس میدن؟
3-این دستگاه از وزارت بهداشت داخلی فک نمیکنم مجوز داشته باشه..ایا نتیجه ای از شکایتم میگیرم؟

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب محترم عنایت داشته باشید شما باید به دادسرای جرایم پزشکی و دارویی مراجعه کنید.

موید و پیروز باشید