فروشنده و خریدار ( پدرم) هر دو فوت کردند و قولنامه خرید ملک مفقود شده است برای فروش ملک از چه طریقی باید اقدام کنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۱۳ #76827852

با سلام
قولنامه خرید ملک پدر مرحوم بنده از مالک قبلی مفقود شده است . کپی آن موجود بوده و ملک و آب و برق و گاز به نام پدرم می باشد . جواز ساخت شهرداری نیز موجود می باشد . برای فروش ملک ، به مشکل برخورد کرده ایم . برای جایگزین اصل قولنامه چه باید کرد ؟ هم مالک قبلی فوت کرده و هم پدرم .

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید شما و بقیه وراث عایلیه ورثه فروشنده دادخواست اثبات مالکیت بدهید و بعد از صدور حکم و قطعیت اقدام به انتقال کنید .

با درود فراوان
در این خصوص بایستی مدارکتان بررسی شود تا راهکار به شما ارائه گردد .