اگه بره دادگاه حتی بی گناهیش ثابت بشه بازم مشمول جریمه و جنبه ی عمومی جرم میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۷ #76817912

همسرم حساب صرافی داشته و باهاش برای دیگران ارز دیجیتال خرید و فروش میکرده، شخصی در فضای مجازی بهش پیشنهاد کرایه دادن حساب در ازای دریافت مبلغ روزانه ۷۰۰ هزار میده و همسرم نادانی کرده اطلاعات کامل حسابشو به اون شخص داده ولی بعد از چند تا تراکنش نامعقول متوجه سواستفاده از حسابش میشه و مسدود میکنه حساب رو. الان مالباخته ها از روی شماره حساب اقدام به شکایت علیه شوهرم کردن. با اینکه اسکرین شات از پیامهاشون برای تبادل دارن ولی فکر نکنم مورد قبول باشن. اون شخص هم با پول از روی حساب همسرم خرید اینترنتی انجام داده و تقریبا قابل پیگیری نیست. الان پرونده یه نفرم اومده دادسرا و میدونم اگه بره دادگاه حتی بی گناهیش ثابت بشه بازم مشمول جریمه و جنبه ی عمومی جرم میشه. بنظرتون چکار کنیم؟ خودمون پولهاشون رو برگردونیم و از شاکی ها بخوایم توی دفترخونه قرار رفع اتهام پر کنن که کار به دادگاه نکشه؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بهترین راه این است که از شاکیان در دفتر اسناد رسمی اقدام به اخذ رضایت نمایید و نیز به دلیل وجود اسکرین شات و تبادل پیام که اثبات میکند که شوهر شما سوء نیتی در این امر نداشته از دادگاه حکم برائت گرفته و به احتمال زیاد مجازات نخواهد شد .

اگر بی گناهی متهم ثابت شود ،دادگاه حکم برائت صادر و مجازاتی برای متهم در نظر نخواهد گرفت ولی اگر انتساب بزه به متهم محرز شود،حسب مورد ممکن است به حبس و ردمال و جزای نقدی محکوم شود.
باید اثبات شود که متهم سوء نیت نداشته است.