مجرم ردیف دوم جزای نقدی رو در حق صندوق دولت پرداخت کند حبسش چی میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۳۲ #76815310

با درود خدمت وکلای زحمت کش سایت.
زمینی رو خریدم که فروش مال غیر صورت گرفته. و مجرمان در دادگاه کیفری متهم اصلی دو سال حبس و مبلغ پول همون زمین جریمه در حق صندوق دولت و رد مال به همون مبلغ زمین و متهم ردیف دوم یک سال و نیم حبس و جزای نقدی ۴ میلیون در حق دولت که مجرم ردیف دوم معاونت داشت.ایا مجرم ردیف دوم جزای نقدی رو در حق صندوق دولت پرداخت کند حبسش چی میشه و رد مال فقط مجرم ردیف اول خورده است و مجرم ردیف یک از دادگاه بازپرسی و کیفری حاضر نشده است و اعتراض کردن و پرونده در تجدید نظر هست و جواب نیامده
ممنون از همه وکلا که اینگونه در حق مردم بطف و بزرگواری دارید

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مجازات حبس ایشان قطعا اجرا خواهد شد

هر دو مجازات را قابل اجرا خواهد بود

جزای نقدی فارغ از حبس می باشد وحبس نیز درحق متهم قابل اجرا می باشد

سلام هردو مجازات اجرا خواهد شد

باسلام
اگر هم جزای نقدی وهم حبس صادر شده هردو مجازات اجرا خواهد شد

درود
حبس نیز اجرا می شود زیرا دو مجازات مجزا از هم هستند.

مجازات حبس را باید تحمل کند