پس دادن جهیزیه از طرف مرد به چه صورت است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵,۵۴۲ #76801

آیا مرد میتواند قبل از اقدام زن برای استرداد جهیزیه آنها را ارسال کند یا به بیانی دیگر میخواهم قانونا جهیزیه را پس بدهم به دلایلی از قبیل اینکه میخواهم خانه را که اجاره کردم تخلیه کنم

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.بله از طریق صورتجلسه مامور کلانتری که یک نسخه از آن به همراه جهیزیه توسط زوج به درب منزل پدر زوجه یا هر مکان دیگر به درخواست زوجه فرستاد.

با سلام، دستنوشته رسمی یا غیر رسمی مبنی بر توافق فی مابین دو طرف والبته شهودی این توافق نامه را امضا کنند
و الله اعلم

بله منعی برای رد جهیزیه وجود ندارد

بله میتواند این امر صورت بگیرد و بیشتر جنبه توافقی بین طرفین دارد

با سلام میتوانید جهیزیه را پس دهید اما بهتر است که حتما لیست وسایل رو بنویسید و هر دو امضا کنید که بعدا دچار مشکل نشوید

با توجه به موضوع می توانید این امر را انجام دهید و این موضوع طبق توافق طرفین صورت خواهد گرفت

موید باشید