با این شرایط آیا نفقه شامل همسرم میشود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۰۱ #76774101

با عرض سلام

دادخواست طلاق داد ه ام و همسرم (زوجه) به گفته خودش تا آخرین روز جدایی منزل رو ترک نمیکند.

آیا دادگاه نفقه هم براش بر آورد میکند؟

(با اینکه هنوز هر ماه خیلی بیشتر از نفقه دادگاه هزینه رو دستم میزاره. لباس و کفش و لوازم آرایشی وبهداشتی گرانقیمت و ...)

مشاوره حقوقی نفقه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقتی زوج یکطرفه دادخواست طلاق میده .‌نفقه به زن تعلق می گیره

حضور زن در منزل شوهر خود اثبات کننده پرداخت نفقه است ، و عدم دریافت را زن بایستی اثبات نماید .

با سلام تا زمانی که همسر شما در منزل شما حضور دارد در واقع دارد نفقه دریافت میکند و الاطلاق رجعی باشد تا پایان عده باید نفقه پرداخت شود اما اگر بائن باشد تا زمان جاری شدن صیغه طلاق

دادخواست طلاق داد ه ام و همسرم (زوجه) به گفته خودش تا آخرین روز جدایی منزل رو ترک نمیکند.

آیا دادگاه نفقه هم براش بر آورد میکند؟

(با اینکه هنوز هر ماه خیلی بیشتر از نفقه دادگاه هزینه رو دستم میزاره. لباس و کفش و لوازم آرایشی وبهداشتی گرانقیمت و ...)

اولا بله تاروز طلاق نفقه اش به عهده ی شما است

ثانیا شما باید لیستی از تمام خرج هایی که برای ایشان کرده اید به همراه پرینت حسابی که نشان دهد شما چه مبالغی به حساب ایشان واریز کرده اید، و ترجیح این است که پول نقدی به ایشان ندهید و تنها به حسابشان واریز کنید تا در دادگاه بتوانید ادعاهایتان را ثابت کنید و همین برای اثبات اینکه شما به همسرتان نفقه می دادید کافی است و دیگر نیازی به پرداخت پولی بیشتر نیست

وقتی در منزل شما سکونت دارد خوراک و پوشاک و..ایشان تامین است و لازم نیست حتما وجه نقدی به عنوان نفقه پرداخت کردد،هزینه های لوازم آرایش گران و..ام طبق قانون وظیفه شما نبست

تا پایان مدت عده نفقه محاسبه می شود.
اما حضور در منزل اماره دریافت نفقه است.

بسمه تعالی : در فرض سوال حضرتعالی ، مادامیکه زوجه در منزل شما و تامین انفاق با شما باشد . پاسخ منفی است /یعنی نفقه رو دوبار که مطالبه نمیکنن برادر گرامی .. همینکه در منزل شماست نفقه دیگری ندارد اما شما رو دعوت میکنم به ابراز محبت بیشتر و دوری از افکار جدایی و طلاق . محبت خالصانه و رابطه ایی با محبت و مهربانی . با این وصف بیان حضرتعالی خبر از عشق همسر شما به جانب شماست یعنی شما را دوست دارد پس شما نیز با استعانت از حضرت احدیت در این عشق ائ را یاری کنید تا سعادتمند باشید .. ارزو میکنم شاد و سعادتمند باشید و قدر همسرتان را بدانید که شما رو بسیار دوست دارد ..