آیا هزینه باید بین شرکا تقسیم شود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۸۳ #76769990

سلام، وقت بخیر،۲ پسر و ۱ دختر هستیم، مادر در زمان حیات خود یک پمپ بنزین را به صورت ۱،۲.۵،۲.۵ از طریق صلح عمرا به ۳ فرزند خود داده است. درآمد باید تقسیم بر ۵ شود یا بر ۶؟ برادرها کار می کنند، دختر حق الزحمه آنها را برحسب چه قانونی، درصدی باید به آنها پرداخت کند؟ از کل درآمد یا از درآمد تقسیم شده که به دختر رسیده است پرداخت شود؟ ممنون

مشاوره حقوقی صلح
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هریک از شرکابه میزان سهم خود در سود و زیان شریک هستند

باسلام شرکا هریک به میزان سهم خود در سود و زیان شریک می باشند.

با سلام ،درآمد آن به نسبت سهمی که دارند قابل تقسیم خواهد بود

سلام درآمد در قالب سهام هریک از شرکا قابل تقسیم است

با درود هریک به میزان سهم خود ،در سود و در زیان سهیم می باشند.

هر یک از شرکا نسبت به سهم شان در کلیه درآمد و مخارج و غیره سهیم هستند

سلام وقت بخیر
هریک به میزان سهم خود ،در سود و در زیان سهیم میباشند.