من چطوری باید از زوج شکایت کنم و مهریه مو اجرا بگذارم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۱۱ #76719085

شوهرم منو ترک کرده و رفته یه زن صیقه کرده و من خبری ازش ندارم منو از هیچ نظر تمکین نمیکنه و کلا ترکم کرده الان چطوری باید ازش شکایت کنم و مهریه مو اجرا بزارم

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر ابتدا به محضرخانه ای که عقدشما راثبت نموده است مراجعه کنید و تقاضای صدور اجراییه کنید البته اگر اموالی بنام همسرشان باشد اگر اموالی بنامش نیست دفتر خدمات قضایی مراجعه شود دادخواست مطالبه مهریه دهید.شکواییه ترک انفاق نیز در دفتر خدمات قضایی ثبت کنید وهمچنین اجرت المثل ایام زناشویی و نفقه رانیز در دفتر خدمات قضایی دادخواست تنظیم کنند.

سلام
دادخواست مطالبه مهریه ثبت نمایید.در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی

سلام
برای مطالبه نفقه و مهریه به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

با سلام
۱.ابتدا بایت ترک انفاق از ایشان شکایت کنید
۲.در خصوص مهریه:
اگر اموالی دارند از طریق ادراه ثبت برای توقیف اموال ایشان اقدام کنید
و در غیر این صورت دادخواست مطالبه مهریه مطرح کنید
۳.دادخواست مطالبه نفقه مطرح کنید
۴.اگر مواردی که فرمودید را بتوانید برای دادگاه اثبات کنید.از دلایل عسر و حرج است و میتوانید به استناد آن طلاق بگیرید

با سلام
برای مهریه در یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، دادخواست مطالبه مهریه ثبت نمایید.
در خصوص ترک منزل ، اگر بش از ۶ماه به طول بیانجامد، برای شما حق طلاق ایجاد خواهد شد
در خصوص عدم تمکین نیز می توانید دادخواست الزام به تمکین زوج بدهید

با سلام به دفترخانه ای که در آن عقد کرده اید مراجعه و برگه صدور اجراییه را تکمیل و عملیات توقیف اموال همسرتان را پیگیری نمایید.