از همسایه به دلیل خسارت به خودرو ام با توجه به دوربین که ضبط کرده شکایت کردم آیا به نتیجه ای می رسم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۰۵۳ #76718736

با سلام فردی که همسایه روبرویی ما هست چندبار رو ماشینم خط کشیده اما مدرک نداشتم نمیتونستم کاری کنم که بالاخره دو روز پیش سرکوچه زیر دوربین گذاشته بودم که میاد رد میشود و خط میکشد،فیلمش هست اما دوربین از زاویه روبرو گرفته و لحظه خط کشیدن مشخص نیست.اما تصویر واضح مشخص هست که خود طرف هست؟شکایت کردم نتیجه ای میگیرم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است موقعیت دوربین را به گونه ای تنظیم نمایید که چهره فرد خاطی کاملا قابل شناسایی باشد
تا روند پرونده سریعتر شده و نیازی به مراجعه به تشخیص هویت و کارشناسی و هزینه و رفت و آمد اضافی برای شما نباشد

با توجه به مورد فوق ابتدا باید عرض شود فیلم ضبط شده اماره ای است که صرفا به علم قاضی کمک می کند و به تنهایی دلیل محکمه پسندی محسوب نمی شود علی ایحال باید اثبات شود که تخریب توسط ایشان صورت گرفته است و تصمیم گیری در این خصوص با استناد به ادله موجود در پرونده با قاضی می باشد.