آیا میزان نرخ دیه به سال تصادف محاسبه می شود یا یوم الادا؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۱۹۹ #76717927

خرداد ۹۷براثر تصادف برادر و زن برادرم فوت کردند.دوفرزند دختر و پسر دارند و پدر و مادر هر دو متوفی در قید حیات هستند.نرخ دیه با توجه به اینکه در سال ۹۸ حکم قطعی صادر خواهد شد با کدام نرخ محاسبه میشه سال ۹۷ یا ۹۸؟
میزان و درصد تقسیم دیه بین ورثه به چه شکل میباشد؟ باتشکر

مشاوره حقوقی دیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام قیمت دیه به نرخ روز محاسبه میگردد

با درود فراوان
نرخ دیه بر اساس روز پرداخت محاسبه میگردد .

دیه یوم الاداء پرداخت می شود و نحوه تقسیم ماترک (دیه نیز جزء ماترک محسوب می شود) با توجه به تاریخ تقدم و تاخر فوت زوجین متفاوت خواهد بود علی ایحال چنانچه تقدم و تاخر مشخص نباشد زوجین از یکدیگر ارث نمی برند و وراث هر کدام یعنی مادر و پدر هر کدام جداگانه یک ششم ارث می برند و مابقی ماترک به نسبت پسر دو برابر دخترها بین آنها تقسیم می شود.

سلام قیمت دیه براساس یوم الادا پرداخت میشود