به من تهمت دزدی زده شده، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۸ #76713305

باسلام خدمت شما. من با کسی رابطه داشتم و برای ازدواج بود خانواده امم میدونست. الان تازه یک ماه ادعا میکنه که تو از خونه من رم برداشتی که مسعله آبروم توش. ولی بخدا قسم من رم برنداشتم. تا اینکه دیروز رفتم پیشش باهاش بودم وقتی پا شدم بیام بهم گفت ازت فیلم گرفتم هر وقت رمم آوردی فیلمتو پاک میکنم. به نظرتون من چکار بکنم

مشاوره حقوقی افترا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا اثبات ادعا بر عهده کسی است که ادعا را مطرح نموده ، با این حساب ایشان باید ثابت کند که رم را شما برداشته اید و صرف ادعا قابل پذیرش نمی باشد . ثانیا اگر منظور از فیلم برداشته شده اصطلاحا " فیلم سیاه" می باشد ، در صورت سوءاستفاده و توزیع آن میتوانید شکایت نمایید تا در دادگاه انقلاب مورد رسیدگی قرار گیرد . تهدید مذکور بیشتر یک بلوف می باشد .

دوست عزیز نگران نباشید اولا ایشان بدون شاهد نمیتوانند چیزی رااثبات کنند وثانیا درصورتی که فیلمی ازشماپخش کنند مرتکب جرم شده اند وضمنا می توانید به دلیل تهدیدایشان ازوی شکایت کنید

وقت بخیر, اصل بر برائت است در صورت انکار شکایت ایشان به نتیجه نمیرسه ، امکان شکایت افترا از طرف شما وجود داره.