آیا باید نفقه ایامی که تمکین نمیکرده؛ پرداخت شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۷ #76677637

با سلام و خسته نباشید ...
همسرم زوجه دادخواست طلاق داده و دلیل خاصی ندارد و تنها چند دلیل دوروغ دارد ... حکم الزام به تمکین صادر شده ولی اجرایه صادر نشده .. همسرم شکایت مطالبه نفقه کرده در حالی که تمکین نمیکند ..ایا نفقه شاملش میشود ؟؟؟ و اگر تمکین کند حکم چیست ...ایا باید نفقه ایامی که تمکین نمیکرده قبل از حکم الزام به تمکین ..باید پرداخت شود؟؟؟ چون صدور حکم الزام به تمکین حدودا ۸ ماه طول کشیده ایا باید در صورت تمکین نفقه این مدت باید پرداخت شود؟؟؟ ممنون

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جهت اجرای حکم تمکین رویه شعب متفاوت است لیکن اگر مددکار زوجه را به منزل دلالت کرد و زوجه بلافاصله پس از خروج مددکار منزل را ترک کرد با استشهادیه و گزارش ۱۱۰ موضوع را فورا به دادگاه اطلاع دهید.

از زمان صدور حکم عدم تمکین نفقه ایشان ساقط می شود مگر اینکه در دادنامه تاریخ نشوز از ابتدا درج شده باشد.
ضمنا می توانید وفق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید.

با سلام
زمانی زوجه مستحق نفقه خواهد بود که تمکین نموده باشد و در صورت عدم تمکین و ناشزه بودن حق دریافت نفقه را نخواهد داشت .
فقط نفقه ایامی که تمکین نموده را دریافت خواهد کرد .

سلام وقت بخیر
ایامی که زوجه تمکین نکرده است نفقه ای ندارد.