اثبات اتهام آدم ربایی به چه صورت است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۸,۴۸۷ #76669

با سلام - بنده پسری هستم حدودا 20 ساله به بنده اتهام ادم ربایی ( در پرونده معاونت ادم ربایی درج شده ) و به یکی از همکاران بنده اتهام تجاوز به عنف نسبت داده شده با وجود این که هیچ مدرکی دال بر انجام این عملیات وجود نداشته ، پزشکی قانونی این مورد رو تایید نکرده ، همکار بنده اون زمان شهر مشهد بوده و مدارکی شامل فیلم دوربین مدار بسته و قبض پارگینگ و تعدادی شاهد در دست داره ، شهادت 4 نفر شاهد از دوستان من نیز داخل پرونده وجود دارد ( که در زمان عمل انجام شده بنده سر کار و این همکارم هیچ یک حتی در نزدیکی محل جرم حضور نداشته ایم و هیچ مدرکی علیه اینجانب وجود نداره ، با این حال پرونده یک بار به کیفری یک تهران ارسال و مجددا به بازپرسی منطقه ( دادسرا) ارجاع و مجددا پس از صدور کیفر خواست به کیفری تهران و امروز مجددا به دادگاه کیفری منطقه ارجاع داده شده ، به مدت 10 روز نیز بنده بازداشت موقت بوده و با قرار وثیقه 100 میلیون تومانی ازاد هستم ، متاسفانه به یک تهمت نا روا و نسبتی ناهماهنگ با این بنده چند ماهی است که درگیر هستیم ، در این مورد منظور از کیفر خواست صادره چیست ؟ در متن کیفر خواست اسم خود شاکی نیز در کنار اسم ما قرار داره ، با توجه به عدم وجود گواهی تایید پژشکی قانونی و عدم وجود شاهد و همچنین عدم اثبات این جرم در تحقیقات اگاهی روند پرونده چگونه است ؟

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگرکیفرخواست صادرشده مبنی برجرم بودن عمل است ومحکومیت باوکیل درمیان بگذارید

با سلام
توصیه من به شما گرفتن یک وکیل حتما از سایت هست تا دیر نشده برایتان.

با مشورت وکلای دادگستری از خود رفع اتهام نمایید

بزه انتسابی مخرز وکیفرخواست صادر گردیده پرونده در دادگاه کیفری یک منجر به صدور حکم خواهد گردید .بایستی دفاعیات لازم را در محضر قضات کیفری یک با اختیار یکی از همکارن محرب پیگیری نمود ..

با سلام و احترام صدور قرار جلب دادرسی به مفهوم و معنی آن است که بزه انتسابی از نظر مرجع تحقق محرز لیکن تشخیص نهایی با دادگاه کیفر ی یک می باشد نظر به توضیحات جنابعالی و سنگین بودن اتهام وارده با انتخاب احدی از وکلای دادگستری صدور حکم برائت متصور می باشد

عنایت داشته باشید که در صورتی که بتوانند آدم ربایی را اثبات کنند محکوم خواهید شد و اگر به دلیل نداشتن مدرک آزاد بشوید می توانید اعاده حیثیت کنیدموید باشید