برای پیش پرداخت مهریه زمان تعیین نمیشه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۹ #76659943

باسلام. بنده توسط همسرم که مهریه رو گذاشتن اجرا به پرداخت یه سکه پیش و هر ۱۲ ماه یدونه محکوم شدم که اعتراض زدم و اعتراضم کارساز نبود و همون رای قبلی اومد وقطعی شد. حالا واسه پرداختش بهم مهلت میدن یا ابلاغ میشه تا فلان تاریخ باید بدی یا با حکم جلب میان که اون موقع باید پرداخت کنم .ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تا ده روز پس از صدور اجرائیه توسط دادگاه (به تقاضای زوجه ) اگر اقدام به پرداخت پیش قسط ننماییدو اموالی جهت وصول محکوم به معرفی ننمایید ، و اموالی از شما جهت توقیف یافت نشود به درخواست همسرتان حکم جلب تان صادر می شود

ابتدا اجرائیه صادر میشود و ده روز مهلت جهت پرداخت دارید و درصورت عدم اقدام نسبت به توقیف اموال یا جلب اقدام میگردد

"با سلام"
زمان توسط اجرای احکام تعیین میگردد ولی به کرات میتوانید دادخواست تعدیل دهید

بستگی ب درخواست اجراییه از سوی همسرتان دارد ک در صورت درخواست وی باید در مهلت قانونی نسبت ب پیش پرداخت مهریه اقدام کنید و در صورت عدم درخواست وی میتوانید تقاضای اعسار نمایید

اگر همسرتان درخواست اجرائیه نماید از تاریخ میتوانید ابلاغ ظرف ۱۰ روز باید پیش پرداخت را بپردازید . اگر همسزتان اجرائیه را تقاضا نکند میتوانید راسا از دادگاه نسبت به اعسار خود تقاضای صدور اجرائیه کرده و ترتیب پرداخت اقساط را بدهید .

با توجه به بضاعت مالی شما(بالا رفتن سکه و نرخ رشد تورم ) در نحوی پرداخت میتوانید درخواست اعسار مجدد اقدام کنید