آیا این کار جرم است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۴۳ #76647163

سلام پسرم ۱۴ سالشه ۹ ماه پیش ناخواسته از عصبانیت اسم خوش را در شناسنامه مادر خط زده آیا این کار جرم است؟
لطفا بگید؟؟

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و احترام

خیر رفتار فرزندتان در این مورد جرم نیست.

با درود گرچه این عمل جرم است لیکن، به لحاظ عدم وجود سونیت و سن و سال جای نگرانی نیست

سلام خیر جرم نمی باشد

سلام
به دلیل صغر سن جرم مرتکب نشده است

با سلام
به دلیل کم سن بودن جرمی مرتکب نشده است و میتوانید اقدام به اخذ شناسنامه جدید نمایید

هرچند مخدوش نمودن اسناد رسمی تخلف بوده و با شکایت ثبت احوال قابل پیگیری می باشد ولی به دلیل صغر سن فرزندتان میتوانید با توضیح علت درخواست تعویض شناسنامه را کرده یا از طریق تقاضای المثنی شناسنامه تازه ای دریافت کنید .