میتونه باعث رد درخواست الزام به تمکین همسرم بشه؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۶۹ #76644312

سلام همسرم بنده رو از منزل بیرون کردن،بعد قفل درب را عوض کردن،یکبار که من رفتم وسیله بیارم البسه در واقع ایشون به من و پدرم تهمت دزدی زدن ولی در صورت جلسه کلانتری گفته قفل درب رو عوض کرده
یا همسرم میتونه برای تمکین من شرط بگذارد؟
من که زوجه هستم حق گذاشتن شرط برای تمکین دارم؟ایا تمکین کنم باز نفقه بهم تعلق میگیرد؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر اثبات شود تمکین میبایست رد شود

با سلام - در صورتیکه اثبات شود که همسرتان قفل درب را عوض کرده و این موضوع درگزارشات مامورین کلانتری نیز آمده باشد موجب رد تمکین است .شما نمی توانید شرط و شروطی بر خلاف قوانین و مقررات و عرف برای تمکین ارایه نمایید.و در صورت تمکین نفقه به شما تعلق می کیرد.

عدم تمکین از زوجه در شرایطی هست که زوجه بدون هیچ دلیل موجهی زندگی مشترک را ترک کند، یا نسبت به تکالیف وظایف زوجیت سر باز زند، ولی در مورد شما، زوج با عوض کردن قفل منزل، واخراج شما از منزل، به نظر، این امر صدق نمی‌کند، ضمنا برای دادخواست الزام به تمکین، ارسال اظهارنامه از سوی زوج به زوجه ضروری است که شما میتوانید، به راحتی از خود دفاع کنید، ودر خصوص اخراج بالاجبار توسط زوج کتبا جواب دهید، چنانچه زندگی مشترک در یک منزل، بیم ضرر مالی، جانی، حیثیتی در پی دارد، می‌توانید به دادگاه دادخواست الزام به تعیین منزل مجزا بدهید، ولی شرطی برای تمکین درغیر این صورت وجود ندارد

درود بر شما، چنانچه اثبات شود قفل عوض شده و شما را بیرون کرده‌اند، عدم تمکین رد خواهد شد، لذا در هر صورتی چنانچه شما تمکین کنید، مستحق نفقه خواهید بود و نمیتوان خلاف عرف و قانون شرطی برای تمکین شما قید شود.

در صورت تمکین نفقه به شما تعلق می گیرد.و در صورت اثبات اینکه قفل رو عوض کردن اصولا تمکین رد می شود.

سلام
تعویض قفل توسط مرد جرم میباشد و از موارد ترک انفاق است و شکایت عدم تمکین از سوی ایشان رد میشود. شما میتوانید علیه تهمت دزدی شکایت کنید

در صورتی که اثبات شود قفل عوض شده و این موضوع در کزارش کلانتری نیز ذکر شده است از موجبات رد تمکین خواهدبود