آیا بیمه ای که بابت نشست ساختمان درنظر گرفته شده متعلق به خریدار است یا فروشنده؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۲ #76641224

سلام من یک واحد آپارتمان خریدم که ساختمان نشست کرده بوده و بیمه خسارت آن را پرداخت کرده است ولی قبل از واریز فروشنده یک تفاهم نامه با من نوشت که بعد از گرفتن خسارت باید به ایشان پرداخت کنم وبیمه شرح پرداخت را به هر واحد تعریف کرده است و خسارت مشاعات را نیز تعریف کرده الان فروشنده میگوید باید پول مشاعات را نیز تقسیم شود و من میگویم باید در صندوق آپارتمان باشد و متعلق به کسی نیست و اینکه ایشان در جمله نوشته خود کلمه ای از مشاعات نیاورده فقط نوشته حق دریافتی بیمه این شخص میتواند از من شکایت کند؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر توافقی برای مشاعات نباشد متعلق به کل مجموعه خواهد بود

با درود فراوان
متعلق به تمامی مالکین ساختمان است که برای مشاعات میباشد و بایستی نزد مدیر برای تعمیر مشاعات بماند .

باسلام
نظر به اینکه این مبلغ مربوط به مشاعات ساختمان بوده و در قسمت مشاعی ساختمان تمام مالکین سهیم هستند در این مورد میتوانید جلسه ای ترتیب داده تا تمام مالکین در مورد تقسیم این مبلغ به توافق برسند.