آیا مفاد گزارش اصلاحی تنظیمی توسط شورای حل اختلاف را قبول دارید؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۲۶ #76626273

سلام .یک ماه شکایتی مبنی بر استرداد لاشه چک انجام دادم که وقت رسیدگی به شعبه ۴ شورای اختلاف دادگاه واگذار شد بعد از حضور بنده و کسی که ازش شکایت کردم قرار شد مبلغ ۱ میلیون تومان به ایشان بدهم (در حالی که مبلغ چک ۵ میلیون زده شده بود)و لاشه چک را به شورا بدهد و گزارش اصلاحی خورد و بنده پول رو پرداخت کرده ام ولی ایشان چکی را به من استرداد ننموده و از طرف شعبه دوم حقوقی دادگاه برایم ابلاغیه امده و ۷ روز به بنده مهلت داده که ازطریق دفتر خدمات قضایی به این شعبه اعلام نمایید آیا مفاد گزارش اصلاحی تنظیمی توسط شورای حل اختلاف را قبول دارید ؟ میخاستم بدونم ایا به ضرر بنده هست و در جوابی که به بنده مهلت داده اند چه جوابی باید بدهم. ممنون

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
گزارش اصلاحی قطعی بوده و لازم الاجرااست

با درود گزارش اصلاحی قطعی است

درود فراوان
گزارش اصلاحی قطعیت دارد و لازم الاجرا می باشد .

با سلام،گزارش اصلاحی قطعی است و لازم الاجرا.

گزارش اصلاحی قطعیت دارد و لازم الاجرا می باشد.

گزارش اصلاحی قطعی است و مانند احکام دادگاه اجرا می گردد.

بادرودوسلام گزارش اصلاحی قطعی و لازم الاجرا می باشد.