در شهرهای مختلف از ما شکایت کرده و فقط قصد آزار و اذیت داره؛ چکار باید کرد؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۱,۱۱۶ #76621810

با سلام. آقایی که به دنبال دستیابی به خواهرم بود و با هوشیاری خانواده ازش جلوگیری کردیم حالا به بهانه های مختلف در شهرهای مختلف از ما شکایت کرده و فقط قصد آزار و اذیت داره که مارو به زحمت بندازه. مگه میشه یه شکایت رو تو چندتا شهر ببری؟ ضمن اینکه از خواهرم عکس داره و واسه مامانم فرستاده و وقتی شکایت کردیم ازش واسش منع تعقیب زدن. علت و چاره چیه؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

مشاوره حقوقی کیفری
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ی.بار می تواند شکایت نمود اعتبار امر محتومه دارد.

بادرودوسلام پس از اخذ برائت می توانید تحت عنوان افترا شکایت نمایید.

با اثبات سوءنیت شاکی از طرح شکایت میتوانید به اتهام افترا از وی شکایت کنید.

با سلام
شکایت صرفا در محل وقوع جرم قابل طرح می باشد.
بعد از منع تعقیب می توانید با عنوان افترا شکایت کنید

سلام قابل طرح شکایت میباشد لذا بعد از برائت واحراز سونیت طرف مقابل اعاده حیثیت نمایید موفق باشید

با سلام بعد از اینکه برائت حاصل شد تحت عنوان افترا شکایت کنید.

سلام می توانید شکایت کیفری خود را با عنوان افترا در دادگاه مطرح نمایید