با توجه به اینکه در حضور ۲ نفر شاهد در بنگاه گفته که شوهرم از جانب من امضا کنه و قرارداد و بنام ایشون بنویسید، آیا ایشان میتواند بنده را محکوم به انتقال مال غیر کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۳۱ #76587884

باسلام
بنده سال از سال ۹۴ تاکنون با همسرم زیر یک سقف زندگی میکردم، از سال ۹۴ منزلی که سند رسمی آن بنام خانمم بود، ایشان چون از ورود به دفتر املاک و روبرو شدن با مستاجران زیاد خوششون نمی اومد، تمام قراردادهای اجاره رو بنام بنده ثبت میکرد و من قرارداد اجاره ای که بنامم ثبت میشد رو امضا میکردم و پول رو از مستاجران تحویل میگرفتم و موقع تحویل ملک مجددا از حساب شخصی خودم بدون هیچ مشکلی پول رو پرداخت میکردم، الان چند وقته که با همدیگه به مشکل برخوردیم و ایشان برای تحت فشار قراردادن من رفته شکایت انتقال مال غیر کرده،
میخواستم بدونم ایشان باتوجه به اینکه از ابتدا قرارداد اجاره بنام بنده بوده و در حضور ۲ نفر شاهد در بنگاه گفته که شوهرم از جانب من امضا کنه و قرارداد و بنام ایشون بنویسید و شاهدان هم حاضر به حضور در دادگاه می باشند، آیا ایشان میتواند بنده را محکوم به انتقال مال غیر کند یا خیر؟

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر...بله میتوانند چون شما سند وکالتی در دست ندارید ک اثبات کنید خود زوجه ب من وکالت بودند