چگونه میتوانم از شرکت حقم را بگیرم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۶۱ #76587511

من تقریبا یک سال پیش تو یه شرکت کار می‌کردم اونجا نه بیمم کرد و نه قرارداد بهم داد الان تقریبا ۳ میلیون ازش میخام ولی بهم نمیده چجوری میتونم ازش حقمو بگیرم؟

خواهش میکنم دقیق راهنمایی کنید ممنون

مشاوره حقوقی اداره کار
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید

باسلام
از طریق اداره کار اقدام نمایید.

درود بر شما ،بایستی از طریق اداره کار اقدام نمایید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدبه اراده کار محل کار مراجعه کنید

باسلام ، در ادارات کار ( هئیت های تشخیص و حل اختلاف ) اهرمی به نام بازرسی کار وجود دارد ، که در صورت انکار کارفرما و اصرار کارگر مبنی بر وجود رابطه کار و کارگری ، این نهاد با بازرسی محل کار و تحقیق لازم نسبت به تایید یا عدم تایید رابطه مذکور اظهار نظر می نماید که هیئت های موصوف برایشان لازم الاتباع است .
دوست گرامی سوال کننده در نظر داشته باشند که چنانچه تعیین میزان مبلغ طلبکاری اعلام شده به علت پرداخت یکسانی است که در طول یکسال صورت گرفته ، این معیار غلط خواهد بود ، چون میزان حقوق و مزایایی یک کارگر طبق قانون تعیین و هر سال اعلام می گردد. بنابراین ممکن است که کارفرمای مورد سوال حقوق شما را بدرستی ( طبق قانون ) پرداخت نکرده باشند ، لذا هئیت های موصوف به این زوایا توجه و قطعا در رای صادره خود مد نظر خواهند داشت .
در خصوص عدم پرداخت حق بیمه ، به عرض می رسانم که اداره کار صلاحیت رسیدگی در این خصوص را ندارند بدیهی است باید به مرجع صالح یعنی بازرسی سازمان تامین اجتماعی و هیات های مربوطه مراجعه نمایید . البته شما سعی کنید که در اداره کار و به هنگام بیان درخواست ( مطالبه حق و حقوق کار و کارگری ) حتما و حتما از عدم پرداخت حق بیمه توسط کارفرما نام ببرید .

به اراده کار محل کار مراجعه کنید. و با اثبات رابطه کاری دادخواست مطالبه حقوق مزایا عیدی سنوات و الزام کارفرما به پرداخت حق بیمه در وجه تامین اجتماعی کنید.
در صورتی که ثابت کنید در آن کارگاه کار میکردید نداشتن قرارداد مخل حقوق شما نیست. قانون کار حداقل ها را مشخص کرده است

سلام .
با مراجعه به اداره کار، شهرستان خود.فرم‌هایی در اختیارشما قرار می‌گیرد که در ستون‌هایی، تمام تکالیف کارفرما نسبت به کارگر آورده شده‌اند. متن‌های مورد نظر بدون اطاله موضوع و به‌صورت خلاصه حق کارگر را بیان می‌کنند. بنابراینشما می‌توانید با خواندن هر ستون، شرایط شکایت کارگر از کارفرما را بررسی کرده و برای احقاق حقوق خود شکایت نماید.
وهر ستون که حق شما در ان زمینه تضیع شده را علامت بزنید.
هیچگونه نیازی به قراردادندارید..باخیال راحت شکایت کنید بحق خوتان می رسید