برای اعتراض باید دادگاه کیفری دو برم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۱۵۹ #76540824

سلام ابلاغیه من در زیر مشاهده میکنید...
ایراد صدمه بدباتوجه به محتویات پرونده صرفه نظر از عدم پیگیری وعدم ارایه پزشکی قانونی به لحاظ فقد دلیل وصف جزایی،مستندا به ماده ۲۶۵قانون ایین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲قرار منع تعقیب متهم صادر واعلام میگردد قرار صادره پس از موافقت معاون محترم دادستان وابلاغ به شاکی ظرف ده روز قابل اعتراض در دادگاه دو کیفری شیراز میباشد.مقرر است دفتر در راستای ماده ۲۶۷پرونده به نظر معاون محترم دادستان برسد.
این ابلاغیه شعبه ۱بازپرسی به ما اعلام شده ما مراجعه کردیم گفتن برین دفتر خدمات الکترونیکی اعتراض بزاریم ما رفتیم اعتراض گذاشتیم واومدیم رو پرونده همین شعبه ۱ مدارکی که کامل نبود گذاشتیم ایا کارمون درسته؟؟؟ایا نمیخواد دادگاه دو کیفری شیراز بریم چون داخل ابلاغیه نوشته ؟؟؟الان باید منتظر باشیم تا جواب اعتراض بیاد؟؟؟
ممنون که وقت گران بهاتون بهمون میدین

مشاوره حقوقی دادسرا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام همه دعاوی اعتراضی از جمله اعتراض به قرار منع تعقیب باید از طریق دفتر خدمات قضایی انجام گیرد . مدارک شما اسکن و به صورت سیستمی به شعبه 1 بازپرسی ارسال می شود . رسیدگی به اعتراض در یکی از شعبه های دادگاه کیفری 2 و بدون حضور طرفین انجام می گیرد .

با درود فراوان
بله درسته مدارک همراه با پرونده به شعبه کیفری ارسال خواهد شد . ضمن اینکه این مدارک در دفتر خدمات قضائی اسکن بعنوان پیوست اعتراض شده است .