معنی از آمار کسر گردید چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۸۴۴ #76536571

در ابلاغیه ای برای من آمده است:
"با توجه به تشکیل پرونده ی شخصیت مبنی بر انجام مفاد نیابت پرونده حاوی... برگ از موجودی آمار کسر گردید."
آیا جمله ی بالا به معنی ارسال پرونده از دادسرای نیابت به دادسرای مبدا است؟ من باید اقدامی انجام دهم؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله . پرونده پس از کسر از آمار دایره نیابت به شعبه معطی نیابت اعاده میگردد .

با سلام .یعنی پرونده دیگر در این شعبه مطرح نیست و به شعبه دیگری ارسال شده که به شما ابلاغ خواهد شد.

با سلام
بله به معنی ارسال پرونده به شعبه دیگر است و برای شما ابلاغیه خواهد آمد