چکار باید کنم که نزول حساب نشه و نتواند شکایت کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۹۳ #76526897

سلام مقداری پول برای سود مشارکتی به کسی پرداخت کردم و از ایران رفتم بعد از دو سال اومدم میخوام قرار داد بنویسم جوری که نزول حساب نشه و نتونه شکایت کنه دوسالم هیچ پولی پرداخت نکرده

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام‌
میتوانید عقد مضاریه تنظیم کنید
در مفهوم اصطلاحی، مضاربه عقدی است که به‌موجب آن یک نفر مالی را در اختیار دیگری قرار می‌دهد تا با آن تجارت کند و در سود حاصل هر دو باهم شریک باشند
قانونگذار در ماده‌ی ۳۶ قانون عملیات بانکی بدون ربا مصوب ۱۳۶۲ بیان داشته است: مضاربه قراردادی است که به‌موجب آن یکی از طرفین (مالک) عهده‌دار تامین سرمایه (نقدی) می‌شود با قید اینکه طرف دیگر (عامل) با آن تجارت کرده و در سود حاصله شریک باشند.
تمایز سود و ربا
تعریف سود مضاربه: سود مضاربه عبارت است از منفعتی که در اثر خرید اشیا و فروش آنها به قصد تجارت حاصل می‌شود. بنابراین تعریف سود مضاربه بایستی حتما ناشی از یک عمل تجارتی باشد و قصد منفعت‌جویی در عمل داشته باشد.

تعریف ربا: ربا عبارت است از مبلغی که در قرض یا معامله دو کالای همجنس با یکدیگر گرفته می‌شود و بر دو گونه است:
• ربای قرضی: به این صورت است که مثلا شخصی صد هزار تومان به دیگری بدهد و مثلا دو ماه بعد صد و ده هزار تومان بگیرد.
• ربای معاملی: در مبادله‌ی دو جنس مشابه پیش می‌آید. به عنوان مثال کسی پنجاه کیلوگرم گندم را به دیگری می‌دهد و پس از مدتی پنجاه و پنج کیلوگرم از او می‌گیرد.
ربای قرضی و معاملی هیچ تفاوتی باهم ندارند و از نظر اسلام هر دو عملی حرامند

قراردادمشارکت مدنی تنظیم نمایید

سلام.قرارداد خود را در چارچوب قرارداد مشارکت تنظیم نمایید.

شما باید یک قرارداد مشارکت رو تنظیم نمایید یا در قالب عقود مساقات و ... اقدام کنید