غیر از اعاده دادرسی که شرائط خاص خودش را دارد راه دیگری وجود دارد ؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۶۸ #76516600

سلام
رای کیفری قطعی مبنی بر رد شکوائیه صادر شده شاکی اعتقاد به این دارد که رای صادره مستدل نمی باشد

آیا جزء موارد قابل طرح در دادسرای انتظامی قضات هست ؟

در صورت شکایت در دادسرای انتظامی قضات بر فرض تائید آیا پرونده دوباره رسیدگی خواهد شد ؟

با تشکر

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام چنانچه تخلف قاضی را محرزنمایید خسارات شما جبران می شوند.

با سلام و درود . آراء محاکم و دادگاه ها باید مستند و مستدل صادر گردد و چنانچه حکمی این شرایط را نداشته باشد می توانید در دادسرانی انتظامی قضات شکایت نمایید .

با درود اگر تخلف قاضی اثبات نمایید خسارات شما جبران خواهد شد.

آراء محاکم و دادگاه ها باید مستند و مستدل صادر شود و چنانچه حکمی این شرایط را نداشته باشد می توانید در دادسرانی انتظامی قضات شکایت کنید البته تشخیص تخلف با دادسرای مزبور است و اگر حکم بر تخلف قاضی صادر شود حسب مورد پرونده قابل رسیدگی مجدد یا اخذ خسارت از قاضی متخلف است.

بله اگر قاضی رای را بر خلاف قانون داده باشد و درخواست شما مستند و قانونی باشد ممکن است با شکایت در داگاه انتظامی و تقاضای اعاده دادرسی دوباره رسیدگی شود معمولا بجز اعاده دادرسی ..فرجام خواهی هم در مواردی میشه انجام داد ولی هر کدام موارد خاص خود را دارند

بنام خدا،رای قطعی صادر شده و قابل اعتراض نیست.
در صورت اثبات تخلف قاضی امکان رسیدگی مجدد وجود ندارد.

سلام تخلف قاضی باید احراز شود تا بتوان در دادگاه انتظامی قضات شکایت کرد