چجوری میتونم از طریق دادگاه یا محضر اونو مثل یه حکم قانونی کنم که محضر قبولش کنه؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۱۶ #76516030

سلام خدمت همه استادان گرامی
پدر بنده زن اولش که مادر بنده بوده فوت شده و زن دوم گرفته و پدرم سال۸۱فوت شده و سال ۸۲ گواهی حصر و وراثت صادر شده و همون سال۸۲ طبق گواهی انحصار وراثت سهم همه فرزندان پدر و زوجه دوم داده شد و داخل انحصار واراثت نوشته یک هشتم از اموال منقوال فقط سهم زوجه است و همون سال سهمشو از اموال منقول برد
و صورت جلسه ماترکه که داریم دستنویسه و اثر انگشت تمامی وراث و زوجه و شاهدین داخلش هست
ولی الان فرزندان اون خانم میگن قانون جدید از سال۸۸ اومده و ارث به ما از اموال غیر منقول میرسه
و هنوزم سند اموال غیر منقول به نام پدر است
و برای انتقال محضر میگه باید وراث خانم بیان برا یک هشتم امضا کنن و وراث هم نمیان
حالا سوالی که دارم اینه که من اون کاغذ دستنویسی که دارم چجوری میتونم از طریق دادگاه یا محضر اونو مثله یه حکم قانونی کنم که محضر قبولش کنه
ایا باید وکیل بگیرم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام معیارقانون زمان تقسیم می باشد.

قانون زمان تقسیم ملاک می باشد

با درود
ملاک زمان تقسیم است.

با سلام، نخست اظهارنامه ای برای وراث زوجه ارسال نمایید، در صورت عدم توفیق با اسنادی که دردست دارید از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام به طرح دعوی علیه وراث زوجه دوم با عنوان الزام به انجام تعهد نمایید. موفق و موید باشید،

با درود..
در اینخصوص ملاک و معیـار عمل، قانون زمان تقسیم مال بر حسب گواهی انحصار واثت می باشـد..

قانون زمان تقسیم ملاک است .

با توجه به توضیحاتتون به نظر تقسیم درست بوده