عدم حضور شاکی در دادگاه چه عواقبی خواهد داشت؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳,۱۹۳ #76499292

سلام
من تصادف کردم و منجر به نقص عضو شدم شاکی هستم خواستم بپرسم اگه در اولین جلسه مشخص شده از سوی دادگاه شرکت نکنم ( به دلایلی نمیتونم ) دقیقا چی میشه؟
ایا مشکلی پیش میاد؟
یا میتونم از قبل اطلاع بدم که من در اون تاریخ نمیتونم حضور داشته باشم؟
ایا امکانش هست ؟
ممنون از شما

مشاوره حقوقی تصادفات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بهتر است در جلسه دادگاه حاضر شوید یا وکیل بگیرید یا لایحه دفاعیه تقدیم کنید.

با سلام طی لایحه ای عدم حضور و معاذیر خود را به اطلاع دادگاه برسانید و اگر توضیحات و یا اقدامات و یا نقایصی وجود دارد قبل از جلسه آن ها را رفع نمایید.

بهتراست ازقبل عدم حضورخودرابه دادگاه اعلام کنید

با سلام و ارزوی سلامتی
علی الاصول عدم حضور شما مشکلی ایجاد نمیکند ،مگر اینکه حضورتان الزامی باشد که در اینصورت به شما اطلاع خواهد داد.
ضمنا اگر بتوانید علت عدم حضور را نیز به دادگاه اطلاع دهید ،به طریق اولی حسن نیتتان نیز نمایان خواهد شد

سلام
ا حضور نیافتن شما امکان جلب وجود ندارد؛
اما مقام قضایی در برگ احضار شاکی قید می‌کند که در صورت حضور پیدا نکردن شاکی و ابهام در توضیحات وی در مراحل قبلی یا در شکواییه، تصمیم قانونی اتخاذ خواهد شد که احتمالا و به دلیل واضح نبودن موضوع برای مقام قضایی و حکومت «فرض بی‌گناهی»، این تصمیم، صدور قرار منع تعقیب یا حکم بی‌گناهی متهم خواهد بود. بیان این موضوع لازم است که اگر دلایل ارایه شده از جانب شاکی در مراحل قبلی کافی باشد و لزومی به اخذ توضیح اضافی از وی یا مواجهه با متهم وجود نداشته باشد، مقام قضایی باید از احضار شاکی اجتناب کند

درود برشما
ارزوی سلامتی برای شما دارم

عدم حضور شما خللی در رسیدگی ایجاد نمیکنه و قاضی درصورت دربافت گواهی پایان درمان اقدام به صدور رای میکنه .اما ضرری هم نداره که به اطلاع رییس دفتر برسونید که درجلسه حاضر نمیشید