از چه راههایی میشه ثابت کرد که زوجه مورد ضرب و جرح قرار گرفته؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۳۰ #76490857

سلام. اگه زوجه مورد ضرب و جرح قرار بگیره و شاهدی نداشته باشه از چه راههایی میشه ثابت کرد که زوجه مورد ضرب و جرح قرار گرفته؟ آیا دادگاه تقاضای سوگند از زوج را میکند؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
باعنایت به اینکه شاهدی ندارید اثبات این موضوع برای قاضی دشوار می باشد فی الحال با ارائه نظریه پزشکی قانونی و اقرار متهم می توان موضوع را برای قاضی ثابت کرد در ضمن سوگند در موضوعات تعزیری کاربرد ندارد
باتشکر فراوان

با توجه به نظریه پزشکی قانونی و سایر قراین و امارات می تواند موضوع را ثابت نماید

سلام به هر حال قرائن موجود می تواند قاضی را به علم برساند که جرم انجام شده است در صورت حصول لوث برای قاضی و سوگند طی شرایطی می تواند دیه یا قصاص را ثابت کند..به هر حال جرائم تعزیری با سوگند اثبات نمی شود