ایا ایشان میتواند معامله را باطل و سند رسمی را باطل کند و جلوی ملک بنده را بگیرد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۷۹ #76479469

با عرض سلام
بنده ملکی مورثی را از ورثه که همه سند تک برگ رسمی داشتند خریداری نموده ام و سند رسمی از اداره ثبت به نام خودم دریافت کردم بعد از چند ماه همسر مرحوم با طرح شکایت علیه ورثه ادعای مهریه کرده در ضمن ایشان تمام سهم الارث خود را دریافت و در سند رسمی اقرار به وصول نموده بود وبا این ادعا جلوی ملک بنده را گرفته

مشاوره حقوقی ملکی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام ، بله
اقرارنامه قابل استناد است.

با سلام.اگر اقرارنامه همسر متوفی رسمی باشد میتوانید به آن استناد کنید.

میتوانید به اقرارنامه استناد کنید

بلی اقرارنامه قابل استناد است

سلام همسر مرحوم سهم الارث خود را گرفته نه مطالبات خود را ( که مهریه سهم جزء مطالبات زوجه محصوب میشود) بنابراین ایشان باید دادخواست علیه تمامی وراث مبنی بر مطالبه مهریه تقدیم نمایند.

سلام.امکان استناد به اقرارنامه رسمی وجود دارد....

می توانید به اقرار نامه استناد بفرمائید