الان باید نیابت بگیرم جلب یا جلب سیار؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۵۰۱ #76471683

سلام من از کسی طلب دارم میخوام درخواست جلب متهم بدم که ساکن شهرستان ولی گویا تو کلانتری آشنا داره و بهش گفتن خبرت میکنیم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام بایستی نیابت قضایی دریافت نمایید.

شما درخواست جلب بفرمایید و در صورت عدم کارسازی در کلانتری، به دادستان مربوطه و نیز واحد بازرسی نیروی انتظامی مربوطه اطلاع رسانی کرده که تخلفی انجام نگیرد

سلام باید نیابت قضایی اخذ نمایید

اگر محکوم علیه در حوزه قضایی دیگری قرار دارد باید برای جلب متهم نیابت قضایی بگیرید

اگر متهم در خارج از حوزه قضایی مرجع رسیدگی کننده باشد باید نیابت بگیرید.

انجام جلب در حوزه قضایی دیگر مستلزم اخذ نیابت قضایی می باشد

با درود اگر در حوزه‌ دیگری باشد می‌بایست نیابت گرفت برای آن حوزه