آیا میشود در یک دادخواست اجرت المثل ایام تصرف و هم دادخواست دستور فروش بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۴۴ #76469433

سلام
یک ملک مشاع ورثه ای که در تصرف مادر ناتنی و پسراش میباشد ۱۲ ساله در تصرف ایناست.
میخواستم بدونم میشود در یک دادخواست اجرت المثل ایام تصرف و هم دادخواست دستور فروش بگیرم؟
یا باید هر کدام جداگانه مطرح شود؟
گواهی عدم افراز را گرفته ام

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به نظر باید دو پرونده مطرح نمایید و البته برای محکم کاری در پرونده مطالبه اجرت المثل بهتر است از قبل اقدام به اخذ تامین دلیل مبنی بر تعیین متصرف ملک نمایید

بسمه تعالی : با عنوان خلع ید ،تصرف غیر قانونی و ممانعت از حق شکایت کیفری مطرخ کنید و در همان شکواییه مطالبه احرت المثل ایام تصرف را بعنوان مدعی خصوصی مطزح کنیذ تا رسیدگی شود فقط هزینه دادرسی مطالبه اجرت المثل رو برابر دادگاه حقوقی حتما پرداخت کنید

سلام دستور فروش مال مشاع یک دعوی غیر مالی است و البته مقدمه ای دارد و باید ابتدا از طریق اداره ثبت درخواست افراز مطرح شود . اما دعوی مطالبه اجرت المثل مالی است و به نظر بنده بهتر است بعد از فروش مال مشاع طرح شود .

با سلام بایستی این کار در دو پرونده جداگانه انجام شود. فروش مال مشاع درخواست صدور یک دستور است. ولی اجرت المثل یک دعوای حقوقی و دادخواست متفاوت از لحاظ ماهیت و آثار و قطعیت و قابلیت اعتراض است.

با سلام خیر در یک دادخواست نمی‌توانید مطرح کنید این دو شکایت با هم مرتبط نمی باشند