چطوری میتونم رسید بگیرم که برایم مشکلی نشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۵۲ #76448450

سلام من برای استخدام در یه مغازه ارایشی میخوام یه سفته سفید امضا بدم برای ضمانت حسن انجام کار
ولی روی سفته نمیتونم بنویسم

مشاوره حقوقی سفته
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا به هیچ وجه سفته سفید امضا به کسی ندهید و بعد از آن در قرار داد خود ذکر کنید که سفته با شماره فلان و مبلغ بهمان ریال بابت ضمانت حسن انجام کار به صاحب کار تحویل داده اید

درخود قرارداد کار شرایط خود راکاملا بنویسید و دلیل تحویل سفته هم نوشته شود

با سلام
قرارداد کاری تنظیم نمایید و علاوه بر شرایط کاری و مالی ، در خصوص این سفته با ذکر مشخصات و مبلغ مندرج در آن، ذکر نمایید که بابت «تعهد به حسن انجام کار...» از سوی کارگر به کارفرما تحویل داده می شود. شاهد مورد وثوق هم داشته باشید (ذیل قرارداد را امضاء بزند)...

سلام
بهتر است روی سفته قید شود که بابت ضمانت صادر گردیده ولی چنانچه این امر امکانپذیر نباشد، در رسید جداگانه ای که در حضور شما به امضای کارفرما می رسد، تصریح نمایید بر این که سفته شماره ... به مبلغ .... در تاریخ ..... توسط ..... به ..... بابت ضمانت حسن انجام کار ...... تسلیم شده و در فلان موقع مسترد خواهد شد و دارنده، حق مطالبه وجه سفته یا واگذاری آن به غیر را ندارد مگر این که اثبات نماید ....

با سلام
در قرارداد کاری خود به شماره سفته اشاره کنید و ذکر کنید که برای حسن انجام کار و ضمانت داده شده است.و پس از پایان قرارداد باید به شما استرداد شود
و بهتر است سفته مبلغ داشته باشد تا اینکه سفید امضا داده شود