خیانت شوهر به همسر چگونه اثبات شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۸ #76445717

سلام من ۱۹ سالمه پنج ساله عقد کردم شوهرم چند ماهی به من میگه بیا از هم جدا شیم بدون هیچ دعوا و دلیلی ولی من قبول نکردم تازگی متوجه شدم که بهم خیانت کرده با یه خانمی دوست شده و حرف میزنه خودش هم پیش خانوادش گفته تازگی رفته درخواست طلاق داده و فردا زمانشه خواهش میکنم زودتر منو راهمنایی کنین چیکار کنم هیچ مدرکی ندارم دادگاه ثابت کنم بهم خیانت کرده لطفا زودتر جواب بدین

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
حق طلاق به زوج میباشد مگر اینکه در شروط ضمن عقد خلاف آن شرط شده باشد
پس خیانت زوج دلیلی بر مانع شدن ایشان برای طلاق نخواهد بود
شما نیز میتوانید اقدام به مطالبه مهریه و نفقه و سایر حقوق مالی خویش نمایید

اثبات خیانت تاثیری در پرونده مذکور ندارد مضافا اینکه اثبات آن نیاز به ادله کافی دارد.

اثبات خیانت همسرتان تاثیری در موضوع پرونده ندارد . شما باید درخواست تعیین تکلیف مهریه و نفقه را کرده و همینطور درخواست اجرت المثل و تنصیف اموال را بکنید .

سلام
اثبات خیانت زوج مانع طلاق نخواهد بود پس صرفا اگر راضی به جدایی نیستید عدم رضایت خود را اعلام کنید