با وکالت میتوان تقاضای ارث ثبت کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۷۳ #76419214

مادرم شرایطی که به دادگاه مراجعه کنه و تقاضای ارث ثبت کنه نداره. ( کهولت سن و اضافه وزن )
میتونن وکالتی تنظیم کنن که من بتونم از طرف ایشون اقدام کنم؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر اگر پروانه وکالت دادگستری نداشته باشید نمی توانید در امور قضائی و تقدیم دادخواست و محاکمات و رسیدگی دادگاه شرکت کنید ولی اگر تحصیل کرده رشته حقوق باشید می توانید از طریق کانون و یا مرکز امور وکلا درخواست وکالت اتفاقی برای بستگان خود داشته باشید

با سلام در صورت تنظیم وکالت محضری هم نیاز به اعطا وکالت به احدی از وکلای دادگستری می باشید یا مادرتان وکالت به وکیل دادگستری اعطا نمایند

سلام در امور قضایی وکالت دادن به وکیل دادگستری امکان پذیر است و در سایر امور اداری از جمله مراجعه به ادارات دادن وکالت به هر فردی امکان پذیر است برای گرفتن سهم الارث چناچه به صورت توافقی باشد نه از طریق دادگاه با درج این که در وکالت نامه اقدام برای فروش ملک مورثی یا گرفتن سهم الارث در وکالت نامه تصریح گردد.

برای امور قضایی (دادگاه) وکالت باید به وکیل دادگستری اعطا شود ولی برای امور اداری وکالت رسمی(محضری) به هر شخصی(وکیل یا غیر وکیل دادگستری) معتبر است