به خاطر این موضوع میتونه منو طلاق بدهد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۵ #76407418

سلام من به خاطر دعوای شوهرم با باجناق هایش حق ارتباط با خواهرام رو ندارم و این اجازه رو به من نمیده ولی من تلفنی دور از چشم شوهرم باهاشون در ارتباطم حالا شک کرده و میخواد ریز مکالماتم رو بگیره میتونه خودش اینکارو بکنه با مدارک من(کارت ملی و شناسنامه) یا خیر و دوم اینکه به خاطر این موضوع میتونه منو طلاق بده یا حق همچین کاری نداره چون به شدت منو تهدید میکنه که اگر با اونا در ارتباط باشی از خونه بیرونت میکنم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
بدون دلیل هم میتوانند طلاق دهند

قبل از اینکه ایشون اقدام به کاری کنن خودتون اعلام کنید که با خواهرانتون تماس تلفنی داشته اید و این شک وشبه رو از بین ببرید شاید شک ایشان بابت موضوع دیگری که ایشان را به اشتباه انداخته باشد لذا شوهر میتواند با پرداخت مهریه زن خود را طلاق دهد

سلام
حق طلاق با مرد است
۱ - بله حق دریافت ریز مکالمات دارد
۲ - حق بیرون کردن از منزل ندارد

با سلام
برای اثبات این امر از طریق سیمکارت ( اگر بنام شما باشد) نمیتواند اقدام به اخذ پرینت نماید
ضمنا حق طلاق به زوج است و هر لحظه بخواهد میتواند اقدام نماید حال اطلاع از تماس شما داشته باشد یا خیر .

سلام
حق طلاق با شوهر است و با دلیل و بدون دلیل می تواند این حق را اعمال کند.