خیانت زن متاهل با مرده متاهل در خارج از کشور چگونه پیگیری میشود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۷۶۱ #76394860

زن و مرد متعهل با یکدیگر به سفر خارجی رفتند و اکنون همسرانشان متوجه شده اند، این پرونده چگونه رسیدگی و اثبات میشود

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخواست شکایت رابطه نامشروع کرده و ادله محکمه باید داشته باشید برای قاضی تاجرم اثبات گردد

با سلام
مدعی باید ادعای خود را اثبات نماید
با صرف مسافرت بعید است رابطه نامشروع اثبات گردد
شکایت خود را از دفاتر قضایی اغاز نموده و مدارک و مستندات تقدیم نمایید

تاریخ خروج توام آنان اماره بر رابطه نا مشروع است شکایت خود را به دادستان محل منعکس کنید

سلام و درود
صبر کنید تا مورد خاصی در ایران از آنها پیدا کنید و دلایل جمع کنید و به خروج همزمان آنها به مقصد یک کشور خاص هم بعنوان اماره ی وقوع بزه میتوانید استناد کنید.
فعلا اقدامی ندارد.
موفق باشید.

سلام باید مدرک و اسناد محکمی داشته باشید که رابطه نامشروع را ثابت کنیدصرف مسافرت رابطه نامشروع نیست

باسلام،در قانون شکایت ازاد است ولی اثبات این موضوع شما خیلی دشوار و شاید امکان پذیر نیست.

با سلام و احترام
شکوائیه روابط نامشروع مطرح کنید البته باید ادله ای دال بر این امر داشته باشید تا اثبات شود و آنها را محکوم کنید.
موفق باشید.