میتونم درخواست تاخیر تادیه نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۸ #76384155

سلام بابت پول رهن ملکی از مالک شکایت کردم و درخواست تاخیر و تادیه هم دادم ولی دادگاه درخواست تاخیر و تادیه رو‌ بدلیل اینکه دو سه ماه از موعد بازپرداخت طلبم گذشته بود با این مظمون که نرخ تورمی اعلام نشده رد کرد ولی از زمان صدور حکم اولیه نزدیک به یکسال گذشته و میخواستم بدونم الان میتونم درخواست تاخیر و تادیه بدم؟

مشاوره حقوقی قرارداد رهن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر راجع به خسارت تاخیر تادیه دادگاه حکم بر بطلان دعوی یا حکم بر بی حقی شما صادر نموده باشند دیگر امکان مطالبه مجدد آن وجود ندارد اما اگر قرار رد دعوی یا قرار عدم استماع دعوی صادر نموده باشند امکان اقامه دعوی مجدد برای شما وجود دارد

"با سلام"
میتوانید در خصوص یکسال عدم پرداختی خسارات بخواهید

با سلام
هر چند تاخیر تادیه بصورت ماهانه نیز قابل مطالبه است لذا شما میتوانید با رای صادره که قطعی شده و این مدت از موعد پرداخت ان میگذرد اقدام به مطالبه تاخیر تادیه از زمان حکم تا روز پرداخت وجه اقدام نمایید .

رای دادگاه قطعی شده از زمان تقدیم دادخواست قبلی دادخواست مطالبه خسارت تاخیر می توانی بخواهی